Husqvarna Automower

Husqvarna Automower: het grootste en (ons inziens) beste robotmaaiergamma op de markt!

Toen in 1995 de eerste Husqvarna Automower op de markt kwam, geloofden wij bij Beeckman Tuinmachines onmiddellijk in dit product. Een Belgische uitvinding (de eerste gecommercialiseerde robotgrasmaaier), dewelke door de Zweedse fabrikant Husqvarna uitgetest en aangepast en verbeterd werd om te voldoen aan de eisen aan dewelke een degelijke robotgrasmaaier moest voldoen. De Husqvarna Automower was geboren. Ondertussen, met 18 jaar ervaring en met vele uiterst tevreden eigenaars, kunnen we de Husqvarna Automowers niet meer wegdenken uit ons gamma. De Automower familie is ondertussen flink gegroeid tot 8 modellen (De Automower 305, 308, 220Ac, 230Acx, 320Ac, 330Acx, 265Acx en de Hybride) voor allerlei gazons met een maaicapaciteit tot 6000m².

U heeft altijd al een prachtig gazon willen hebben. Maar u heeft simpelweg geen tijd voor het maaien van een gazon omdat u nog zoveel andere dagelijkse klussen te doen heeft. Geen probleem. De HUSQVARNA Automower™ is een volledig automatische grasmaaier die al dat werk voor u kan opknappen. De Automower houdt uw gazon zelfs nog regelmatiger bij dan u zelf zou doen. Het resultaat is een keurig gemaaid gazon: 24 uur per dag, 7 dagen in de week!

Bemesting

Aangezien de Automower uw gazon regelmatig bijhoudt, is het maaiafval zo fijn, dat het snel verrot en zo een natuurlijke bemesting voor uw gazon oplevert. U hoeft dus ook geen gemaaid gras meer op te harken.

In weer en wind

Alle vernuftige technische en essentiële elektrische componenten worden goed beschermd tegen de elementen in het afgesloten chassis onder een stijlvol vormgegeven omhulsel.

Gebruiksvriendelijk

De Automower is verrassend licht en gemakkelijk te dragen. Het bedieningspaneel met beeldscherm heeft een eenvoudig ontwerp en werkt net zoals een mobiele telefoon. U kunt het apparaat helemaal aan uw eigen wensen en behoeften aanpassen, door bijvoorbeeld het tijdstip in te stellen waarop de Automower voor u aan het werk moet.

Beschermd tegen diefstal

U kunt met een gerust hart uw Automower ‘s nachts buiten laten staan als u een avondje op stap gaat. De grasmaaier kan alleen worden gestart door een 4-cijferige PIN-code in te voeren, waardoor het apparaat voor een ieder die niet over deze code beschikt totaal nutteloos is. Bovendien zit er een alarm op de machine om niet-geautoriseerde gebruikers op heterdaad te betrappen.

De perfecte knipbeurt

In tegenstelling tot traditionele grasmaaiers, snijden drie vlijmscherpe messen het gras en wordt het er niet uitgetrokken. Doordat de Automower in een onregelmatig patroon over het gazon beweegt, wordt het gras heel egaal gemaaid en lijkt het eindresultaat een tapijt. En mocht de grasmaaier onderweg een obstakel tegenkomen, zoals een boom of een steen, rijdt hij veilig een stukje achteruit en berekent hij een nieuwe richting waarin hij zich kan bewegen.

Stil

Het geluidsniveau ligt rond 63 dB (A), wat nogal laag is als je bedenkt dat een gemiddelde grasmaaier zo’n 90 tot 100 dB (A) produceert. Uw buren zullen er dus niet wakker van liggen.

Heuvelopwaarts

Dankzij zijn grote wielen kan de Automower op oneffen gazons rijden en hellingen van maximaal 35% nemen.

Huisdieren zijn veilig

Veel Automower eigenaren hebben huisdieren – en dat is geen enkel probleem. De dieren raken snel gewend aan de Automower en het apparaat wordt onderdeel van het gezin. Veel eigenaren hebben hun Automower zelfs een koosnaampje gegeven.

Meer info over dit artikel?
Bel ons

03 322 88 00

Mail ons

info@beeckman.com

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 90
2110 Wijnegem

Menu